Rețeta de plăcintă cu pește este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 70 de porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 189 calorii. 1658 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjelul cu frunze plate, fileurile de somon se îndepărtează și oasele îndepărtate, lămâia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rețetă De Pește Gefilte, Rețetă De Pește Prăjit Cu Sos De Soia, și Rețetă De Chowder De Pește Afumat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 200C / 204° / gaz 6 și aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă sărată. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 2 cm. Odată ce apa fierbe, adăugați cartofii și gătiți timp de aproximativ 12 minute, până se înmoaie (puteți lipi cuțitul în ei pentru a verifica). Între timp, Ia-ți o tavă adâncă de copt sau un vas de faianță și stai o răzătoare de cutie în ea. Curățați morcovul. Radeți țelina, morcovul și cheddarul pe partea grosieră a răzătoarei. Folosiți partea fină a răzătoarei pentru a rade coaja de la lămâie. Radeți sau tocați mărunt ardeiul iute. Tăiați mărunt frunzele și tulpinile de pătrunjel și adăugați-le în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Răzătoare
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați somonul și eglefinul afumat în bucăți de mușcătură și adăugați în tavă cu creveții. Strângeți peste sucul din lămâia zestată (fără sâmburi, vă rog!), stropiți cu ulei de măsline și adăugați un vârf bun de sare și piper. Dacă doriți să adăugați spanac sau roșii, faceți-o acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Eglefin Afumat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Amestecă totul foarte bine. Până acum cartofii dvs. ar trebui să fie fierți, așa că scurgeți-i într-o strecurătoare și readuceți-i în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
4
Stropiți cu câteva urechi bune de ulei de măsline și adăugați un vârf de sare și piper. Mash până frumos și neted, apoi se întinde uniform pe partea de sus a peștelui și legume ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 40 de minute, sau până când este gătit, crocant și auriu deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți fierbinte cu ketchup de roșii, fasole la cuptor, legume aburite sau o salată verde minunată
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.