Rețetă De Piept Și Rădăcini Fierte

Rețetă De Piept Și Rădăcini Fierte
Reteta Brisket fiert și rădăcini reteta este gata în aproximativ 8 ore și 59 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de sare, vermut, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Piept Fiert Și Rădăcini, Rădăcini Fierte De Vin Roșu, și Rețetă De Piept De Rodie.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 59 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista