Ragu de vită cu aragaz lent cu Penne

Ragu de vită cu aragaz lent cu Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de vită cu aragaz lent cu Penne. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 806 calorii, 40g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ragu De Vită Cu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Ragu, și Sunday Slow Cooker Beef Rag 8 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți amestecul de carne de vită în aragaz lent; se acoperă cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Capac; gatiti la foc mare 4 ore (sau la foc mic 8 ore).
5
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți pastele în 4 boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când sosul este gata, amestecați sarea. Puneți sosul de carne peste paste. Top porții individuale cu brânză, busuioc și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
BusuiocBusuioc
PastePaste
SosSos
CarneCarne
SareSare
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista