Ragu de vită cu aragaz lent cu Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de vită cu aragaz lent cu Penne. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 806 calorii, 40g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Un amestec de ceapă, frunze de busuioc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Ragu De Vită Cu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Carne De Vită Ragu, și Sunday Slow Cooker Beef Rag 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carne de vită măcinată și ceapă la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți amestecul de carne de vită în aragaz lent; se acoperă cu roșii.
Capac; gatiti la foc mare 4 ore (sau la foc mic 8 ore).
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți pastele în 4 boluri de servire.
Când sosul este gata, amestecați sarea. Puneți sosul de carne peste paste. Top porții individuale cu brânză, busuioc și piper.