Răspândirea crabului și a brânzei

Răspândirea crabului și a brânzei
Răspândirea crabului și a brânzei este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 698 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de piper, cremă de brânză, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Cremă de Crab cu brânză răspândită cu Crostini de casă, Răspândirea Crabului, și Răspândirea Crabului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, sucul de lămâie și sosul de ardei iute. Se amestecă ceapa verde și carnea de crab. Se răcește la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Când este gata de servit, acoperiți cu sos de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate7
Revista