Rădăcină De Bere Boabe Coapte

Rădăcină De Bere Boabe Coapte
Reteta rădăcină de bere boabe coapte este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 78 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție conține 378 calorii, 17g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, slănină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Rădăcină De Bere Boabe Coapte, Rădăcină De Bere Boabe Coapte, și Rădăcină De Bere Boabe Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați o oală medie sigură pentru cuptor la foc mediu și adăugați slănina. Gatiti, amestecand, pana cand cea mai mare parte a grasimii este redata si baconul este crocant, aproximativ 8 minute; scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în picăturile din oală și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt moi și aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți până când culoarea se adâncește, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Adăugați berea rădăcină, oțetul, melasa, muștarul, fulgii de ardei roșu și garam masala în oală. Se amestecă, apoi se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Garam MasalaGaram Masala
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați fasolea și trei sferturi din slănină și amestecați ușor, astfel încât fasolea să nu-și piardă forma. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Se transferă la cuptor și se coace, neacoperit, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se lasă să se răcească ușor, apoi se acoperă cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
8
Fotografie de Paul Sirisalee
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista