Puiul fript al lui Michelle
Puiul fript al lui Michelle este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, șalotă, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curry de pui cu nucă de cocos al lui Michelle, Sunca la cuptor a lui Michelle, și Porumbul Caramel al lui Michelle.
Instrucțiuni
Înțepați puiul peste tot cu o furculiță pentru a crea deschideri pentru ca condimentele să pătrundă. Într-un castron mic combinați usturoiul, șalota, ceapa, ghimbirul, sosul de stridii, sosul de soia întunecat, sosul de soia ușor, ketchup-ul, sosul de chili și pudra de chili.
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inch și frecați amestecul de sos în pui. Acoperiți și refrigerați. Marinați cel puțin 4 ore sau peste noapte, dacă este posibil.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Scoateți capacul și friptura de pui în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți-vă pe cealaltă parte și prăjiți încă 30 de minute, sau până când puiul este gătit, de culoare aurie și sucurile curg limpede. Ungeți frecvent cu marinată în timp ce prăjiți.
Se servește cu castraveți feliați.