Pui sufocat în Ragout de ciuperci
Puiul sufocat în Ragout de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 468 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, tăiței de ou, capace de ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină, Pui sufocat cu sos de ciuperci, și Pui sufocat cu spanac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de piper.
Adăugați pui la tigaie, și saut 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați ciuperci și praz la tigaie; saut 8 minute. Puneți puiul în tigaie.
Adăugați vin, bulion, sherry și sare; gatiti 2 minute sau pana cand puiul este gata.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Serviți peste tăiței; garnisiți cu piper negru proaspăt măcinat și pătrunjel, dacă doriți.