Pui prăjit marinat în șofran, portocală și usturoi cu mămăligă prăjită cu ciuperci sălbatice
Friptură de pui marinat în șofran, portocaliu și usturoi cu Toasted polenta ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 7.99 pe portie. O porție conține 1788 calorii, 104G de proteine, și 94G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Pui prăjit cu sos de ciuperci sălbatice, Pui prăjit cu ciuperci sălbatice și unt de usturoi, și Pui, ciuperci salbatice si prajite-saut usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru marinată: aduceți ingredientele la fiert într-o cratiță medie și reduceți la 2 căni și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Puneți puiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Ungeți 1 cană de marinată peste pui și în interiorul cavității. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți puiul din marinată și așezați portocalele, usturoiul și ceapa în cavitate și fermă. Condimentează bine cu sare și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Ungeți cu mai multă marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
5
Puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire și prăjiți-l la cuptor timp de 15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade și continuați să prăjiți timp de 1 până la 1 1/4 ore, lipind cu marinata la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Degresați tigaia și așezați vasul de prăjire cu picăturile deasupra a 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați vinul și sucul de portocale și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate. Rotiți în unt și adăugați arpagicul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în cimbru și pătrunjel, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați mămăliga și prăjiți până se rumenesc ușor. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare și adăugați 1 lingură de sare. Bateți încet polenta prăjită și reduceți căldura la minim. Treceți la o lingură de lemn și continuați să gătiți până când amestecul începe să se îndepărteze de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se adaugă ciupercile, brânza și se condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul este prea gros, adăugați mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă