Foc de pui prăjit cu Tamarind-melasă glazura este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 827 calorii, 69G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 3,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pudră ancho chile, zahăr brun, concentrat de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tempeh prăjit cu glazură de Tamarind, cartofi dulci și naut prăjit, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
3
Adăugați ingredientele rămase și gătiți timp de 15 minute.
4
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reveniți în cratiță și gătiți încă 15 până la 20 de minute sau până se îngroașă. Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Fulgi De Legume
5
Ungeți puiul cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper după gust. Pui la grătar timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierbe.