Pui Picant De Muștar Maro

Puiul picant de muștar maro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 316 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, boia de ardei, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brats de pui la grătar cu ceapă roșie murată și muștar maro picant, Muștar Maro Picant, și Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Ungeți jumătățile de piept de pui pe toate părțile cu muștar.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas puțin adânc. Apăsați puiul în firimiturile de pâine pentru a acoperi uniform. Aranjați pieptul de pui în vasul de copt pregătit.
Într-un castron, amestecați untul, sucul de lămâie și apa.
Stropiți aproximativ 1 lingură de amestec peste fiecare piept de pui.
Se toarnă amestecul rămas în jurul sânilor din vas.
Acoperiți și coaceți 45 de minute în cuptorul preîncălzit. Descoperiți, condimentați cu boia și continuați să coaceți 15 minute.