Pui Nachos
Nachos de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 6 și costă 96 cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper cayenne, ulei vegetal, amestec de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Ball Park Nachos din ' Ultimate Nachos, Mic dejun Nachos Skillet de la ' Ultimate Nachos, și Pui Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați puiul, uleiul vegetal și ardeiul cayenne.
Lăsați să stea 15 minute sau mai mult, dacă doriți.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de pui și prăjiți până când puiul nu mai este roz.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Întindeți un strat subțire de chipsuri de tortilla într-un vas de copt de 9x13 inch.
Presărați 1/4 din pui, 1/4 din ardei iute și 1/4 din brânză peste chipsuri. Repetați straturile care se termină cu brânză deasupra.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza este topită și totul este încălzit.
Serviți cu toppingurile dvs. preferate de nacho.