Puiul marocan cu măsline este un fără lactate felul principal. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 546 calorii, 44G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 23 de fani. Un amestec de lămâie, granule de bouillon de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pui marocan cu măsline, Pui de lămâie marocan cu măsline, și Pui De Lămâie Marocan Cu Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună coriandru, boia de ardei, chimen, sare, turmeric, ghimbir și usturoi. Frecați amestecul pe toate părțile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Turmeric
Pui întreg
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Ghimbir
Chimen
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Înveliți puiul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați puiul într-un vas de copt dreptunghiular uns, de 13x9x2 inci. Se amestecă împreună apă, suc de lămâie și granule de bouillon; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
Suc De Lămâie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Adăugați măsline și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Lămâie
6
Coaceți descoperit aproximativ 1 oră, lingând lichid peste pui ocazional, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.