Pui La Grătar Cu Miere
Miere de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.45 pe portie. O porție conține 267 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 382 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătăți de piept de pui, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui La Grătar Glazurat Cu Miere, Miere De Muștar Pui La Grătar, și Pui La Grătar Cu Miere-Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, 1 până la 2 minute.
Bateți în miere și suc de lămâie. Rezervați jumătate pentru ungere și periați cealaltă jumătate pe pieptul de pui.
Ungeți ușor grătarul și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte, rotind frecvent. Ungeti de multe ori în ultimele 5 minute. Puiul se face atunci când carnea este fermă, iar sucurile sunt limpezi.