Pui grecesc la grătar cu vin roșu și usturoi

Pui grecesc la grătar cu vin roșu și usturoi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, kalamata, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui marinat la gratar cu vin alb, usturoi si lamaie, Piept de pui la grătar cu usturoi grecesc și ierburi, și Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului și a măslinelor.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 1 oră.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Puneți puiul, cu pielea în jos, pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute. Întoarceți puiul; periați cu marinată. Acoperiți grătarul; gătiți cu 20 până la 40 de minute mai mult, perindând ocazional cu marinată, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și tobe). Aruncați orice marinată rămasă.
Serviți puiul cu măsline.