Pui De Ghimbir Fiert

Puiul de ghimbir fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Rețete similare includ Pui De Ghimbir Fiert, Pui Fiert Cu Lămâie Și Ghimbir, și Pui Poșat Cu Bok Choy În Bulion De Ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați puiul și apa într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din bulion; aruncați bulionul.
Tăiați puiul în felii subțiri; așezați feliile într-un vas puțin adânc.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Adăugați ceapa verde tocată și ghimbirul; saut 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se pune lingura peste pui.
Adăugați îndulcitor, sherry și sos de soia în tigaie; aduceți la fierbere. Se fierbe 1 minut.
Se toarnă amestecul de sos de soia peste pui. Acoperiți și răciți bine. Dacă doriți, puneți amestecul de pui uniform pe farfurii individuale de salată căptușite cu salată și garnisiți cu ceapă verde.