Pui cu curry de la Keon's Slow Cooker
Rețeta Keon's Slow Cooker Curry Chicken îți poate satisface pofta indiană în aproximativ 3 ore și 25 de minute . Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD per porție. Acest fel principal are 574 de calorii , 32 g de proteine și 36 g de grăsimi per porție. 176 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați ceapă, ciuperci, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este uimitor. Încercați Slow Cooker Lamb Curry , Kofat Curry/meat Ball Curry și Meatball Curry (Kofta Curry) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați aragazul lent la setarea High.
Se încălzește untul într-o tigaie la foc mediu și se gătește și se amestecă ceapa până se rumenește, 5 până la 10 minute. Pune ceapa deoparte.
Într-un castron mare, amestecați supa cremă de ciuperci, supa cremă de pui, laptele de cocos, amestecul de supă uscată, praful de curry, sare, piper și piper cayenne până când amestecul este bine combinat.
Puneți puiul în fundul aragazului lent și turnați amestecul peste pui. Se amestecă ceapa, mazărea și ciupercile.
Gătiți la setarea ridicată timp de 1 1/2 oră, apoi reduceți căldura la scăzut și gătiți încă 1 1/2 până la 2 ore.