Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola
Puiul cu crustă de parmezan cu salată de rucola este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 281 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, roșii cherry, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de cartofi prăjiți cu crustă de parmezan și Rucola, Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii, și Supă de ciuperci sălbatice cu rucola și nuci și rulouri cu crustă de parmezan cu unt de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de muștar cu 2 lingurițe de ulei de măsline și cimbru. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper, apoi periați-le peste tot cu amestecul de muștar. Bateți 2 linguri de parmezan pe tot pieptul.
Transferați pieptul de pui pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți puiul pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până când este gătit și rumenit frumos.
Între timp, într-un castron mediu, combinați restul de 1 linguriță de muștar și ulei de măsline; se amestecă 1/2 linguriță de apă.
Adăugați rucola și roșiile, condimentați cu sare și piper și aruncați bine. Puneți salata pe farfurii, acoperiți cu puiul și serviți.