Pui Cu Bere La Grătar

Pui Cu Bere La Grătar
Puiul cu bere la grătar necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 869 calorii, 64G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bere nealcoolică, boia de ardei, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Cu Bere La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Pui De Bere Cu Bere Sărată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul sau vasul de stocare necoroziv de 6 până la 8 litri (oțel inoxidabil, acoperit cu email sau plastic), amestecați apă, sare kosher și zahăr brun, amestecând până când sarea și zahărul sunt dizolvate. Se amestecă berea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pui. Capac; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Tapetați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul din saramură; clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Puneți puiul în tigaie. Refrigerați neacoperit 1 oră pentru a usca pielea de pui. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de frecare, cu excepția uleiului; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Ungeți uleiul peste pui; presărați amestecul de frecare peste pui. Pentru grătarul cu gaz cu două arzătoare, încălziți un arzător la mediu; așezați puiul pe partea neîncălzită. Pentru grătarul cu gaz cu un singur arzător, puneți puiul pe grătar la foc mic. Pentru grătarul cu cărbune, mutați cărbunii medii pe marginea focarului; puneți puiul peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Întoarceți puiul; acoperiți grătarul și gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170 km f pentru sâni; 180 km f pentru coapse și tobe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista