Pui Cu Bere La Grătar

Puiul cu bere la grătar necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 869 calorii, 64G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 8. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 228 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bere nealcoolică, boia de ardei, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Cu Bere La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar Cu Saramură De Bere, și Pui De Bere Cu Bere Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În recipientul sau vasul de stocare necoroziv de 6 până la 8 litri (oțel inoxidabil, acoperit cu email sau plastic), amestecați apă, sare kosher și zahăr brun, amestecând până când sarea și zahărul sunt dizolvate. Se amestecă berea.
Adăugați pui. Capac; refrigerați cel puțin 8 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Tapetați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu folie.
Scoateți puiul din saramură; clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Puneți puiul în tigaie. Refrigerați neacoperit 1 oră pentru a usca pielea de pui. Între timp, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de frecare, cu excepția uleiului; pus deoparte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect.
Ungeți uleiul peste pui; presărați amestecul de frecare peste pui. Pentru grătarul cu gaz cu două arzătoare, încălziți un arzător la mediu; așezați puiul pe partea neîncălzită. Pentru grătarul cu gaz cu un singur arzător, puneți puiul pe grătar la foc mic. Pentru grătarul cu cărbune, mutați cărbunii medii pe marginea focarului; puneți puiul peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul; gatiti 15 minute.
Întoarceți puiul; acoperiți grătarul și gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170 km f pentru sâni; 180 km f pentru coapse și tobe).