Pui și ardei italieni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui și ardei italieni. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână busuioc, parmezan, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui în stil Italian cu ardei, Pui Și Ardei În Stil Italian, și Ardei Umpluți Cu Pui Italian.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un 3-qt. aragaz lent. Într-un castron mare, combinați sosul de spaghete, ceapa, ardeii, brânza, usturoiul, oregano, busuiocul, sarea și piperul.
Se toarnă peste pui. Se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru citește 170 CP.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului; scurgeți.
Se servește cu pui și sos. Se acoperă cu parmezan ras, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italianul lucrează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Laurent-Perrier la Cuvee Brut cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.