Prune la grătar cu sos de iaurt de nucă condimentat

Prunele la grătar cu sos de iaurt de nucă condimentat este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Un amestec de ulei de canolan, miere, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chifteluțe la grătar cu sos de iaurt condimentat Indian, Frigarui Vegan la gratar cu sos de iaurt de nucă de cocos cu var Indian, și Piept de pui condimentat Tandoori cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Grătar de căldură la mare.
Periați partea tăiată a prunelor cu ulei, stropiți cu 1 lingură de miere și presărați cu un vârf fiecare de scorțișoară și coajă de portocală.
Așezați prunele pe grătar, tăiați partea în jos și grătați timp de 2 minute sau până se rumenesc și ușor caramelizate. Întoarceți și grătați până se încălzește, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Așezați 3 jumătăți de prune în fiecare dintre cele 4 boluri și acoperiți cu câteva linguri de sos de iaurt de nucă condimentat.
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați dacă nu utilizați imediat.