Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol

Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol
Louisiana Crab prăjituri cu sos Tartar creol necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.84 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 317 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, pătrunjel, sos de piper și muștar creol. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos Tartar creol, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab cu sos tartar picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul tartar, combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Pentru a pregăti prăjiturile de crab, așezați pâinea într-un robot de bucătărie; pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Combinați 1 cană pesmet, ceapă și următoarele 8 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă bine. Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale. Formați fiecare porție într-un patty gros de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CrabiCrabi
5
Așezați 1 cană de pesmet într-un vas superficial. Prăjituri de dragare, pe rând, în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 4 patties; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se servește cu sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
9
Garnisiți cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie, dacă doriți.Sfat: sosul tartar stă 10 minute pentru a lăsa aromele să se contopească, dar îl puteți face până la o zi înainte și îl puteți păstra, acoperit, la frigider. Carnea de crab forfetară face prăjituri grozave de crab, dar sunt predispuse să se destrame. Manipulați-le cu răbdare și blândețe pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Crab ForfetareCarne De Crab Forfetare
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sos TartarSos Tartar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
 Brilliant appearance, pale straw with green hues. Fermentation in stainless steel tank allows the full expression of Chardonnay fruit aroma without the influence of oak or lees resulting in a bright, clean tropical fruit bouquet. The palate is rich with tropical fruits, clean zippy acidity balances the sweet fruit character resulting in a bright fresh flavorsome palate. When good quality Chardonnay is used unwooded Chardonnay takes on a whole new level of depth and intensity.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista