Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola

Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola
Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, flori de conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri crocante de conopidă cu sos de scufundare cu iaurt, Pizza individuală de salată de dovlecei și rucola cu sos de brânză de conopidă, și Salată Crocantă De Șuncă Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați conopida, cartoful și șalotele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți 1 1/2 linguri ulei peste legume; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți amestecul de conopidă într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până la tocat. Răzuiți amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați fontina, cimbru, sare, 1/2 linguriță piper și ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Combinați panko și Parmigiano-Reggiano într-un vas superficial. Folosind mâinile ude, formați amestecul de conopidă în 8 (1-inch grosime); dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Așezați chiftelele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, întorcând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru a pregăti sosul, combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Pentru a pregăti salata, combinați rucola, roșiile, 2 lingurițe de ulei și suc; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Așezați 1 cană amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu 2 prăjituri și 1 lingură de sos de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista