Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tortul de ciocolată Over-the-Top. Această rețetă face 16 porții cu 552 de calorii, 8 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, zahăr, smântână grea pentru frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28%. Încercați Prajitura galbenă cu glazură de ciocolată și blat de caramel, Prajitura cu cafea Crumble-Top și Cum să faceți prăjitură: top 10 sfaturi pentru succes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aliniați un 13-in. x 9-in. tava de copt cu folie si unge folia cu 1 lingurita unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Dulce De Leche, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Dulce De Leche, Divided
Creveți Sotați
2
Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, apa, sarea și untul rămas. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand un termometru pentru bomboane indica 300 (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan și vanilia. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se lasa sa stea pana se fixeaza, aproximativ 1 ora. Rupeți în bucăți mici.
5
Într-un castron mare, bate zahărul, apa, laptele, uleiul, ouăle și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat amestecul de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Transferați la trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Coacem la 350 pentru 18-22 minute sau pana cand o scobitoare introdusa langa centru iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Într-un castron mare, bate smântâna pentru frișcă până se formează vârfuri tari. Într-un alt castron, bate brânzeturile până la omogenizare; se adauga ciocolata, zaharul de cofetari si vanilia. Încorporați frișca și 1/2 cană dulce de leche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Dulce De Leche
Budincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Așezați stratul inferior de tort pe o farfurie de servire; întindeți cu 2 căni de glazură și presărați cu 1/4 cană de caramel. Repetați straturile o dată. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Caramele
11
Întindeți glazura rămasă peste și pe părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Puneți dulce de leche rămas cu lingurițe deasupra prăjiturii; tăiați glazura cu un cuțit pentru a se învârti. Apăsați caramelul rămas în partea de sus și pe părțile laterale ale tortului. Pune resturile la frigider.
Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.