Prăjit Vinete-Migdale Dip
Prăjită vinete-migdale Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, piper cayenne, maioneză vegană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați-l într-o tigaie și prăjiți-l până se prăbușește complet și arată carbonizat deasupra, aproximativ 45 de minute. (De asemenea, îl puteți găti pe un grătar, întorcându-se regulat, până când este carbonizat peste tot și moale.)
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească. Odată ce vinetele s-au răcit, scoateți carnea și puneți-o într-un castron de dimensiuni medii. Dacă există o mulțime de semințe mari, separați-le și aruncați-le. Puneți carnea cu o furculiță până se formează un piure grosier.
Încălziți o tigaie mică și adăugați migdalele și semințele de muștar. Prăjiți-le timp de aproximativ 2 minute sau până când semințele încep să apară.
Adăugați ceapa, chile și ghimbirul și gătiți pe mediu încă câteva minute.
Transferați într-un blender mic, adăugați usturoiul, sucul de lămâie, iaurtul de soia (sau mayo) și două linguri de apă și piureul.
Adăugați piureul de migdale în vinete. Condimentează după gust cu cayenne și sare.
Serviți cu legume crude sau pâine, cum ar fi pitas sau naan.