Porumb la grătar pe știulete

Porumb la grătar pe știulete
Porumbul la grătar pe știulete este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 230 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați untul, coaja de portocală, coaja de tei și sucul de lămâie. Bateți cu un mixer portabil sau o lingură de lemn până se amestecă. (Untul poate fi preparat cu până la 2 zile în avans. Acoperiți și refrigerați; scoateți din frigider cu 15 minute înainte de servire pentru a se înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți un grătar pe gaz la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți porumbul cu o cantitate mică de ulei de măsline și grătar, întorcându-se des, până când este ușor carbonizat în pete și moale, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați pe un platou mare și deasupra cu o lingură mică de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
5
Serviți untul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista