Porumb la grătar cu maioneză picantă de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul la grătar cu Mayo picant de var. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Dacă aveți urechi porumb pe știulete, parmezan, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la gratar cu Smokey Lime Mayo, Porumb la grătar cu maioneză picantă de Chili, nucă de cocos și sos de pește, și Porumb la grătar cu unt picant de tei Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Grill porumb 15 min. sau până la licitație, întorcându-se ocazional. Se răcește complet.
Tăiați miezurile din porumb.
Se amestecă ingredientele rămase în castron mediu. Se amestecă porumbul.