Poblanos Umplut Cu Fructe De Mare Cu Salsa Caldă De Roșii

Poblanos Umplut Cu Fructe De Mare Cu Salsa Caldă De Roșii
Rețeta Poblanos umplute cu fructe de mare cu Salsa caldă de roșii ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 163 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Poblanos umplute cu Salsa Tomatillo, Poblanos umplut cu brânză cu sos de roșii, și Salată caldă de Paste cu porumb prăjit și Poblanos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron. Împărțiți uniform amestecul de crab între jumătățile de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ardeii iute umpluți într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați roșiile și ingredientele rămase într-o cratiță; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă salsa caldă de roșii peste ardei iute. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista