Plum Galette
Plum Galette este un vegan garnitură. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de armagnac, aluat de patiserie, crme frache și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Plum Galette, Plum Galette, și Plum Galette.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați o foaie de copt mare (17 pe 12 inci) cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci.
Transferați pe foaia de copt.
Se amestecă făina de semolă și 2 linguri de zahăr granulat și se întinde uniform pe aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aranjați prunele, cu pielea în jos, în 1 strat deasupra amestecului de zahăr, apoi presărați prunele cu 3 linguri de zahăr granulat. Îndoiți marginea aluatului pentru a acoperi marginea exterioară a prunelor, plisând aluatul după cum este necesar.
Coaceți galette, acoperită slab cu o foaie de folie, 40 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când fructele sunt fragede și sucurile clocotesc, încă aproximativ 5 minute.
Transferați galette pe foaia de copt într-un raft și periați imediat sucurile fierbinți peste prune folosind o perie de patiserie. Praf galette fierbinte cu zahăr cofetari (zahărul se va topi și va ajuta la glazura galette). Se răcește la cald sau la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
În timp ce galette se răcește, amestecați împreună crme frache, Armagnac (dacă se utilizează) și restul de 3 linguri de zahăr granulat într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Serviți galette cu cremă Armagnac.