Plum Galette

Plum Galette
Plum Galette este un vegan garnitură. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de armagnac, aluat de patiserie, crme frache și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Plum Galette, Plum Galette, și Plum Galette.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. F. tapetați o foaie de copt mare (17 pe 12 inci) cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Transferați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se amestecă făina de semolă și 2 linguri de zahăr granulat și se întinde uniform pe aluat, lăsând o margine de 1 inch. Aranjați prunele, cu pielea în jos, în 1 strat deasupra amestecului de zahăr, apoi presărați prunele cu 3 linguri de zahăr granulat. Îndoiți marginea aluatului pentru a acoperi marginea exterioară a prunelor, plisând aluatul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Făină De GrâuFăină De Grâu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5
Coaceți galette, acoperită slab cu o foaie de folie, 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Îndepărtați folia și coaceți până când fructele sunt fragede și sucurile clocotesc, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Transferați galette pe foaia de copt într-un raft și periați imediat sucurile fierbinți peste prune folosind o perie de patiserie. Praf galette fierbinte cu zahăr cofetari (zahărul se va topi și va ajuta la glazura galette). Se răcește la cald sau la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
În timp ce galette se răcește, amestecați împreună crme frache, Armagnac (dacă se utilizează) și restul de 3 linguri de zahăr granulat într-un castron până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
ArmagnacArmagnac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți galette cu cremă Armagnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista