Plajă Pătură Clambake
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Plaja pătură Clambake ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Această rețetă servește 12 și costă 7,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 244 calorii. Dacă aveți scoici cu coajă tare, gheare de homar, stridii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Încercați Plajă Pătură Cookie-Uri De Zahăr, Clambake, și Clambake Cu O Singură Oală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Săpați o groapă superficială în nisip și aliniați-vă cu pietre mari. Aduna driftwood de pe plajă și gramada pe partea de sus a cărbuni. Creați un foc de foc arzând lemnul timp de 1 până la 2 ore până când rocile sunt fierbinți. Sterge cenusa. Setați 1 bloc de cenușă pe fiecare colț al gropii pentru a forma baza.
Așezați un grătar de grătar (sau o bucată de oțel) deasupra pentru a face o masă. Adunați alge marine de pe plajă și așezați un strat gros pe metal.
Așezați cartofii și porumbul pe raft, apoi acoperiți cu un strat subțire de alge marine. Mound cozile de homar, gheare și kielbasa uniform pe partea de sus, apoi se acoperă cu un alt strat subțire de alge marine. Așezați scoicile și fluturașul deasupra și acoperiți cu un alt strat de alge marine. În cele din urmă, așezați stridiile deasupra, apoi acoperiți cu un strat gros de alge marine. Sucul din fructele de mare va picura și va aroma porumbul și cartofii. Acoperiți întreaga coacere cu pânză de pânză sau o prelată înmuiată în apă de mare. Prelata prinde în aburul de alge marine și coace mâncarea. Păstrați prelata umedă turnând apă de mare deasupra, dacă este necesar. Gatiti pana cand scoicile se deschid si homarul este rosu aprins, aproximativ 1 pana la 1 1/2 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca GEN5 Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.