Placinta de rubarbă cu căpșuni Zendea este o vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest desert are 582 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, produse de patiserie, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Placinta Cu Rubarbă Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți 1 cană de zahăr într-o cratiță și amestecați în rubarbă; adăugați unt și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand des, pana cand rubarba este frageda, aproximativ 10 minute. Se amestecă căpșunile și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se lasă să se răcească până la călduță. Bateți ouăle într-un bol până se spumează și amestecați în amestecul de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Desfaceți crustele de plăcintă și aliniați un vas de plăcintă de 8 inci cu o crustă; turnați umplutura în crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați a doua crustă deasupra plăcintei și apăsați marginile împreună. Crimp margine cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Tăiați 4 fante de 1 inch în partea superioară a crustei cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Turnați laptele într-un bol mic și ungeți crusta superioară cu lapte; presărați plăcintă cu încă 3 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și umplutura este setată, de la 45 de minute la 1 oră. Lăsați plăcinta să se răcească înainte de tăiere. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat