Luscious Lemon Meringue Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați făină, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 15%. Încercați Plăcintă Delicioasă Cu Bezea Cu Lămâie, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Plăcintă Cu Lămâie Delicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Cuptor de căldură la 475 F. cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în runda 2 inci mai mare decât cu susul în jos 9-inch placă de sticlă plăcintă. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu furculița. În cratița de 2 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb; se amestecă treptat în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se amestecă imediat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 2 minute; se ia de pe foc. Se amestecă untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și culoarea alimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se toarnă în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
10
Într-un castron mediu, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până se spumează. Bateți în zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios. Nu subbeat. Bate în vanilie. Puneți lingura pe umplutura de plăcintă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Lapte Rece, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se întinde peste umplutură, etanșând cu grijă bezea la marginea crustei pentru a preveni micșorarea sau plânsul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
12
Coaceți 8 până la 12 minute sau până când bezea devine maro deschis. Se răcește departe de pescaj 2 ore. Acoperiți și refrigerați plăcinta răcită până la servire. A se păstra la frigider.