Plăcintă de Ciobanesc de cartofi dulci-curcan

Plăcintă de Ciobanesc de cartofi dulci-curcan
Cartoful dulce - plăcinta ciobanului de curcan este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 458 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă de Ciobanesc de cartofi dulci și curcan, Plăcintă de păstor cu cartofi dulci de curcan, și Turcia și plăcintă de păstor de cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Spălați cartofii dulci și înțepați cu un cuțit. Aranjați pe o foaie de copt și coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Gatiti ceapa conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Ungeți o caserolă superficială, de 2 litri. Aranjați Turcia alege-le. Cartofii dulci variază ca mărime și formă. Alegeți cele care sunt felii foarte ferme și netede în tigaie; se acoperă cu ceapă și sos. Lingurați fasolea deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea de cartof dulce într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați smântână, sare și piper și procesați până se omogenizează. Lingură pe caserolă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Se încălzește timp de 20 de minute.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista