Plăcintă cu mere Glen de stejar cu sos de scorțișoară
Reteta Oak Glen plăcintă cu mere cu sos de scorțișoară ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de mere, produse de patiserie, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role, Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe, și Scorțișoară Sos De Mere De Afine.
Instrucțiuni
Amestecați feliile de mere cu 1/2 cană zahăr granulat, 3 linguri amidon de porumb, 1 lingură suc de lămâie și scorțișoară măcinată și nucșoară. Gustați și, dacă doriți, adăugați mai mult zahăr granulat și suc de lămâie.
Pe o placă ușor făinată, rotiți jumătate din patiserie într-o grosime rotundă de 1/8 inch. Aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci cu produse de patiserie. Umpleți cu amestec de mere.
Pe o placă ușor făinată, rotiți patiseria rămasă într-o rundă de 1/8 inci grosime și așezați peste amestecul de mere. Îndoiți marginile patiseriei superioare peste marginile celei de jos și sertizați pentru a sigila împreună.
Tăiați fante decorative în patiseria superioară și presărați cu aproximativ 1 lingură de zahăr granulat.
Coaceți pe cel mai mic raft într-un cuptor 375 până când sucurile se bulează în centrul plăcintei, 1 până la 1 1/4 ore. Dacă marginile de patiserie se rumenesc înainte de a face plăcintă, drapați zonele afectate cu folie. Se răcește plăcinta pe un suport de cel puțin 2 ore.
Între timp, într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați sucul de mere, bățul de scorțișoară și coaja de portocală. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă zahărul brun până se dizolvă.
Se amestecă restul de 1 1/2 linguri de amidon de porumb cu 3 linguri de apă; se amestecă amestecul de suc la foc mare până când sosul fierbe. Aruncați bățul de scorțișoară și coaja de portocală.
Tăiați plăcinta caldă sau rece în pene; acoperiți fiecare porție cu înghețată de vanilie și sos cald sau rece de scorțișoară.