Plăcintă cu mere și înghețată
Apple și înghețată plăcintă ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albuș de ou, iaurt de vanilie, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Adăugați 2 linguri de zahăr, 2 linguri de unt topit și albuș de ou; pulsează de 8 ori sau până se umezește. Apăsați amestecul de firimituri într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute; se răcește pe o grătar. Congelați 30 de minute până peste noapte.
Pentru a pregăti umplutura, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați măr; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă 1 lingură de zahăr brun, 1/4 linguriță de scorțișoară și nucșoară; gatiti, neacoperit, 3 minute sau pana se evapora lichidul.
Scoateți din tigaie. Acoperiți și răciți 2 ore.
Puneți iaurtul congelat într-un castron răcit. Se amestecă 1 linguriță de scorțișoară și 3/4 cană amestec de mere. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Întindeți jumătate din amestecul de iaurt în crustă congelată (păstrați amestecul de iaurt rămas în congelator). Completați amestecul de iaurt cu amestecul de mere rămas.
Stropiți cu 1/4 cană de topping de caramel. Acoperiți și înghețați 1 oră. Întindeți cu grijă amestecul de iaurt rezervat peste caramel. Se acoperă cu firimituri de cracker graham și nuci pecan.
Stropiți cu 2 linguri de topping de caramel. Congelați peste noapte sau până se solidifică.
Puneți plăcinta la frigider timp de 30 de minute înainte de servire.