Plăcintă Cu Cremă De Zmeură Cu Fund Negru

Plăcintă Cu Cremă De Zmeură Cu Fund Negru
Plăcintă cu cremă de zmeură cu fund negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri cu napolitane de ciocolată, zahăr pudră, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Fund Negru, Negru Jos Chai Placinta Cu Crema De, și Negru De Jos-Banana Placinta Cu Crema De pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Amestecați firimiturile de prăjituri, untul și zahărul într-un castron mediu. Apăsați amestecul uniform pe părțile de jos și în sus (nu pe jantă) ale vasului preparat. Se răcește crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul, cacao și amidonul de porumb într-o cratiță medie grea; bateți pentru a se amesteca bine. Adăugați treptat 1/4 cană de lapte, amestecând până se dizolvă amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în restul de 2 1/4 căni de lapte, apoi gălbenușurile de ou și oul. Se amestecă la foc mediu-mare până când budinca se îngroașă și fierbe, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ciocolată și unt; bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Răspândiți budinca în crusta pregătită. Apăsați folie de plastic pe budincă pentru a acoperi și răci plăcinta peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Îndepărtați folia de plastic de pe plăcintă. Acoperiți stratul de ciocolată cu zmeură, cu partea îndreptată în sus, apăsând ușor în ciocolată pentru a adera (unele fructe de pădure vor rămâne). Bateți smântâna, zahărul și vanilia într-un castron mediu până se formează vârfuri; se întinde peste fructe de pădure pe plăcintă. Aranjați fructele de pădure rămase deasupra cremei. Chill plăcintă cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista