Tort Cu Ciocolată Cu Smântână Și Butterscotch
Smântână ciocolată & Butterscotch Chip Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 337 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de înghețată cu ciocolată-sandwich cu sos de Butterscotch, Tort Cu Ciocolată Cu Smântână I, și Tort Cu Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9 de 5 inci.
Amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu împreună într-un castron și puneți aside.In un castron mare de amestecare, amestecați împreună untul răcit, zahărul, vanilia, smântâna, oul și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de smântână și amestecați până se omogenizează (aluatul va fi gros), apoi amestecați chipsurile de ciocolată.
Transferați aluatul în tigaia de pâine și coaceți timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 15 minute în tigaie, apoi se întoarce cu grijă din tigaie și se lasă să se răcească pe un suport de sârmă.Faceți glazura.Topiți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde sau într-o cană de măsurare Pyrex de 2 căni.
Adăugați zahărul și amestecați pentru a – l acoperi cu unt-va fi gros și pastos. Adăugați încet laptele aproximativ 1/2 lingură odată, amestecând bine și adăugând mai mult până obțineți consistența care vă place. Se amestecă vanilia.
Stropiți peste tortul răcit.