Scorțișoară Stafide Swirl Pâine
Scorțișoară stafide Swirl pâine este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de stafide, unt, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Scorțișoară Stafide Swirl Pâine, Scorțișoară Stafide Swirl Pâine, și Scorțișoară Vârtej Stafide Pâine.
Instrucțiuni
Puneți apă, lapte, scurtare, sare, făină, zahăr și drojdie în tigaia mașinii de pâine în ordinea recomandată de producător. Selectați ciclu; apăsați Start.
Dacă aparatul dvs. are o setare de fructe, adăugați stafidele la semnal sau cu aproximativ 5 minute înainte de terminarea ciclului de frământare.
Scoateți aluatul după terminarea primului ciclu de frământare. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți-l într-un dreptunghi.
Întindeți aluatul cu unt, zahăr brun și scorțișoară.
Rulați aluatul și împărțiți-l în două părți.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine ușor unse de 9x5 inch. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți vârfurile de pâini înviate cu unt topit și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când crusta este maro și pâinile sună goale când sunt bătute.