Plăcintă Cu Cireșe Proaspete La Cuptor
Plăcintă cu cireșe proaspete la cuptor ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 181 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Plăcintă Cu Cireșe Proaspete La Cuptor, Paste La Cuptor Cu Roșii Cherry + Naut Proaspăt, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Așezați crusta de jos în tigaie. Puneți crusta de sus deoparte, acoperită.
Întindeți jumătate din crustă și tapetați o tigaie de 9 inci. Dați la frigider până când este nevoie.
Se întinde crusta superioară și se lasă deoparte.
Într-un bol mare de amestecare combinați tapioca, sarea, zahărul, cireșele și extractele.
Lăsați să stea 15 minute. Întoarceți-vă în crusta de jos și punctați cu unt. Acoperiți cu crusta superioară, marginile flautului și orificiile tăiate în partea de sus.
Așezați plăcinta pe o foaie de biscuiți căptușită cu folie-în caz de picături!
Coaceți 50 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Lăsați să se răcească câteva ore înainte de feliere.