Pizza cu smochine și brânză de capră

Fig și brânză de capră Pizzan este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 515 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, brânză de capră, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), și Săptămâna Pizza: Brânză De Capră Și Pizza Kale.
Instrucțiuni
Se toarnă apa într-un castron mare și se presară drojdie deasupra.
Lăsați să stea câteva minute pentru a se dizolva.
Se amestecă uleiul, sarea și făina pentru a face un aluat. Când aluatul este prea rigid pentru a se amesteca, se întoarce pe o suprafață făinoasă și se frământă aproximativ 5 minute.
Așezați într-un castron cu ulei și acoperiți cu un prosop curat. Lăsați deoparte să crească aproximativ 45 de minute.
Așezați smochinele într-un castron mic și turnați apă clocotită peste ele.
Se lasă să stea aproximativ 10 minute, apoi se scurge și se toacă. Pune deoparte.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana sunt ofilite si moi. Reduceți căldura la minim și condimentați cu sare. Continuați să gătiți și amestecați până când ceapa devine maro închis, 5 până la 10 minute. Se amestecă cimbru, semințe de fenicul și smochine și se ia de pe foc.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Puneți aluatul de pizza și întindeți-l într-un cerc gros de aproximativ 1/4 inch.
Așezați pe o tigaie de pizza ușor unsă sau o foaie de copt.
Periați ușor suprafața cu uleiul de măsline rămas.
Întindeți amestecul de ceapă și smochine peste crustă. Va fi rar, dar există multă aromă. Punct cu bucăți de brânză de capră.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute în cuptorul preîncălzit sau până când crusta a devenit maro aurie la margini.