Piure De Păstârnac
Piureul de păstârnac este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 401 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, sare și piper kosher, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piure De Păstârnac, Piure De Păstârnac, și Piure De Păstârnac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți păstârnacul într-o oală, condimentați cu sare și acoperiți cu lapte și smântână.
Adăugați usturoiul, Golful și cimbru, apoi puneți-l la foc mediu și aduceți la foc mic. Gatiti pana se inmoaie, varful unui cutit de paring ar trebui sa treaca cu usurinta fara rezistenta - aproximativ 12 pana la 15 minute.
Așezați păstârnacul într-un robot de bucătărie cu unt și turnați suficient din amestecul de lapte pentru a curăța păstârnacul și a obține textura frișcii. Se condimentează cu sare și piper, apoi se termină cu un strop de pătrunjel.