Piure de muștar brânză
Mustul de muștar brânză necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartoful maris piper, frunza de cimbru, muștarul integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este spectaculos. Mustar de muștar, Petarde și Must cu sos de muștar, și Somon cu crustă de muștar cu piure de țelină sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii în apă sărată timp de 20 de minute sau până se înmoaie, apoi se scurg.
Încălziți grătarul la mare. Puneți cartofii până se omogenizează, apoi bateți în crme frache și jumătate de brânză. Condimentați după gust, apoi lingurați piureul fierbinte într-un vas mediu de copt și neteziți blatul.
Se amestecă restul de brânză, muștarul și frunzele de cimbru.
Se întinde peste piure cu o spatulă sau cu spatele unei linguri. Grătiți până când brânza se topește și devine aurie, apoi serviți cu carnea de vită.