Piure De Dovleac
Piureul de dovleac este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 195 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de smântână, scorțișoară măcinată, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Dovleac, Piure De Dovleac, și Piure De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Străpungeți pielea de dovleac cu un cuțit mic și așezați partea tăiată în jos într-un vas de copt; se toarnă suficientă apă pentru o adâncime de 1/2 inch. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged, aproximativ 1 oră.
Scoateți dovleceii într-un castron; adăugați 3/4 cană smântână, unt, zahăr brun, scorțișoară, sare și piper. Mash amestec folosind un masher de cartofi sau furculiță până la omogenizare.
Se ornează cu pătrunjel și 1 lingură smântână.