Piure de cartofi en Cro
![Piure de cartofi en Cro](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/361636.webp?v=1708597674)
Piure de cartofi en Cro-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 446 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de foi de patiserie puf, jumătate și jumătate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 24 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduce 2 qt. apă sărată la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați cartofii și următoarele 2 ingrediente și gătiți 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii și aruncați frunzele de dafin. Mash cartofi cu un masher de cartofi până la moale și pufos.
Unt și smântână cu microunde într-un castron mic, sigur pentru microunde, la 1 minut. Se amestecă până se omogenizează; adăugați sare, piper și nucșoară. Se amestecă amestecul de unt în piure de cartofi. Se amestecă gălbenușurile de ou și brânza până se omogenizează.
Apăsați 1 foaie de patiserie într-o placă de plăcintă adâncă de 9 inci, permițând marginilor să atârne peste laturi. Puneți piureul de cartofi în farfurie și acoperiți cu foaia de patiserie rămasă. Sertizați și pliați marginile spre interior.
Tăiați mai multe fante în partea de sus a produselor de patiserie pentru ca aburul să scape.
Măturică împreună ou și jumătate și jumătate; perie peste patiserie.
Coaceți la 425 timp de 24 de minute sau până când patiseria este aurie și a crescut ușor.