Nevoie de o garnitură vegetariană? Caserola cu piure de cartofi dulci cu Bourbon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 528 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi dulci cu glazură de Bourbon, Bacon Bourbon biscuit de cartofi dulci cu crutoane de scorțișoară și unt de Bourbon, și Bourbon Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți zahărul, făina și sarea într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați untul și, folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați-l în amestecul de făină până când untul este în bucăți de mazăre sau mai mici, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați nucile pecan și aruncați cu degetele pentru a combina.Strângeți bucăți de amestec între degete pentru a forma bucăți de formă neregulată de dimensiunea boabelor de rinichi. Acoperiți și puneți-l în frigider până când este gata să use.To asamblați: când cartofii dulci au terminat de prăjit, așezați foaia de copt pe o grătar și puneți-o deoparte până când cartofii dulci sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, aproximativ 20 de minute. Între timp, așezați bourbonul, untul măsurat, coaja de portocală, sarea, scorțișoara și nucșoara într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când untul s-a topit și amestecul a început să baloneze, aproximativ 5 minute; pune deoparte.Înveliți un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte.Când cartofii dulci s-au răcit, tăiați-i pe jumătate pe lungime. Răsturnați carnea cu o lingură și transferați-o într-un castron mare; aruncați piei. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți carnea până când este aproape netedă, dar rămân câteva bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Fasole
Coaja De Portocala
Scorțișoară
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Unt
Nucșoară
Nuci Pecan
Cartofi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Suport De Sârmă
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Adăugați amestecul de bourbon și laptele și amestecați până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lapte
5
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.Presărați uniform toppingul streusel peste cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți până când streuselul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați vasul pe o grătar și lăsați-l să stea 10 minute înainte de servire.