Pitas de orez negru și brun necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 220 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, fasole, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, Caserola de orez brun și fasole neagră, și Bol De Orez Brun Și Fasole Neagră De 5 Minute.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță mică; se amestecă orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Combinați orezul, fasolea neagră, ardeii iute verzi și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor. Acoperiți și răciți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde
Fasole Neagră
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tapetați fiecare jumătate de pita cu salată verde. Puneți amestecul de orez uniform în fiecare jumătate. Se acoperă cu iaurt simplu și Salsa proaspătă suplimentară.