Pinnacles Scramble
Pinnacles Scramble ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 497 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute chipotle în sos adobo, cartofi yukon gold, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cum să amesteci un ou, Tex-Mex Scramble, și V ' S Tex-Mex Scramble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți cartofi: Preîncălziți cuptorul la 47
Chipotles Pure și sos într-un blender. Lingura 2 linguri. într-un castron; salvați restul pentru alte utilizări. Se amestecă uleiul, sarea și piperul, apoi cartofii.
Întindeți cartofii pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, lăsând un colț gol; pune poblano în colț.
Coaceți, întorcând ocazional chile și cartofi, până când chile este înnegrit și cartofii sunt bine rumeniți, 20 până la 25 de minute.
Lasă să se răcească. Curățați, tulpina, semințele și tocați grosolan chile. Într-un recipient de plastic, combinați cartofii, chile și ceapa; se răcește până la utilizare, până la 2 zile.
Bateți ouăle și laptele într-un castron pentru a se amesteca cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper; pus deoparte.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Topiți untul, apoi adăugați amestecul de cartofi și amestecați ocazional cu o spatulă flexibilă până când este fierbinte, 2 până la 3 minute.
Adăugați amestecul de ouă, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ușor, până se fixează, 2 până la 4 minute; adăugați brânză și coriandru în ultimul moment.
Se servește cu salsa, crme frache și tortilla, plus mai multă sare și piper după gust.
* Dublu-wrap tortilla în folie și cald la foc mic, de cotitură de multe ori.