Piersici Tequila
Tequila Peaches este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această băutură are 488 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de ananas, piersici, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Piersici Tequila, Tequila Smash – un Cocktail de Tequila și cireșe Maraschino de casă, și Tequila Cocktail: Tequila Piersic Picant Acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sucul de ananas și mierea într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Adăugați tequila și continuați să gătiți încă 2 minute. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Între timp, pregătiți un grătar sau o tigaie la grătar până la mediu-înalt.
Întindeți untul peste fiecare jumătate de piersică și grătați, cu părțile plate în jos, până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Adăugați piersicile la grătar în siropul de tequila și lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
Serviți piersicile cu iaurt înghețat și stropiți cu sirop de tequila.
Nota bucătarului: piersicile pot sta în sirop, acoperite, până la 2 ore la temperatura camerei.