Piersici De Mentă Cu Înghețată De Ananas-Nucă De Cocos
Piersici de menta cu inghetata de ananas-nuca de cocos este un fără gluten farfurie. O porție conține 464 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, garnituri: crenguțe de mentă, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Nectarine De Mentă Cu Înghețată De Ananas-Nucă De Cocos, Prăjită Nucă De Cocos Rece Brew Bananan Inghetata, și Piersici și ovăz cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați piersici; presărați zahăr brun și suc de lămâie peste piersici și pliați ușor până se amestecă. Gatiti, amestecand ocazional, 2 pana la 4 minute sau pana cand piersicile incep sa-si elibereze sucul.
Se ia de pe foc; se amestecă menta.
Împărțiți și scoateți înghețata în 8 feluri de mâncare individuale. Se acoperă uniform cu felii calde de piersică și se servește imediat.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit înghețată de nucă de cocos de ananas Hagen-Dazs.