Piersici învelite în Pancetta cu busuioc și balsamic îmbătrânit

Piersici învelite în Pancetta cu busuioc și balsamic îmbătrânit
Piersici învelite în Pancetta cu busuioc și balsamic îmbătrânit este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 308 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic îmbătrânit, frunze de busuioc, piersici de piatră liberă—înjumătățite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piersici învelite în Pancetta cu busuioc și balsamic îmbătrânit, Roșii cu busuioc proaspăt și balsamic îmbătrânit, și Midii învelite în Pancetta cu busuioc.

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de pancetta pe o suprafață de lucru. Puneți o pană de piersică la marginea fiecărei felii, condimentați cu sare și piper și acoperiți cu o frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2
Rulați pancetta pentru a închide piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați jumătate din piersicile învelite și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până când pancetta este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
5
Transferați într-un platou și repetați cu piersicile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Stropiți ușor piersicile cu oțet balsamic îmbătrânit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânitOțet Balsamic îmbătrânit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista