Piept de vită cu ciuperci și ceapă perlată

Piept de vită cu ciuperci și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piept de vită, ciuperci portobello, jeleu de struguri Smucker ' s Concord cu conținut scăzut de zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Carne de vită înăbușită în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci, Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați foaia de folie de aluminiu rezistentă într-o tigaie de prăjire superficială, cu folie care se extinde la 6 inci dincolo de tigaie pe ambele părți. Pulverizați cu spray de gătit fără stick.
Așezați grăsimea pieptului în jos în mijlocul foliei.
Combinați amestecul de supă de ceapă uscată cu jeleu și sos de cocktail într-un castron mediu.
Se toarnă jumătate din amestec peste piept; întoarceți grăsimea pieptului în sus acoperind cu amestecul de ceapă rămas. Aduceți ambele părți ale foliei la mijloc și pliați folia în jos de mai multe ori. Repetați cu cele două părți rămase.
Coaceți timp de 3 ore sau până când furculița este fragedă.
Scoateți din cuptor. (Pieptul poate fi răcit și ținut la frigider peste noapte în această etapă.)
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; sotati ceapa si ciupercile timp de 5-8 minute sau pana se rumenesc.
Scoateți pieptul din tigaie; se toarnă sucurile degresând grăsimea de pe blat.
Îndepărtați stratul de grăsime din piept. Feliați carnea peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Întoarceți carnea la prăjitor. Completați carnea cu amestecul de ciuperci, sucuri de carne și tarhon. Acoperiți cu folie. Reveniți la cuptor pentru a încălzi înainte de servire.